Scapă de kilogramele în plus și de celulită, cu aparaturi de ultimă generație – la salonul The Goddess Călărași

Scapă de kilogramele în plus și de celulită, cu aparaturi de ultimă generație – la salonul The Goddess Călărași

Kilogramele în plus, celulita și aspectul inestetic al pielii – sunt probleme tot mai frecvente în ziua de azi, nu-i așa?

Ai încercat toate metodele posibile, toate dietele, tot felul de loțiuni ”magice” foarte scumpe care promiteau să te scape de kilogramele în plus și de celulita din jurul taliei, coapselor și feselor, dar fără succes ? Știm și noi cât este de frustrant!

Celulita este o modificare a structurii pielii, cauzată de acumularea de țesut adipos, în special la nivelul coapselor, feselor și abdomenului. Celulita afectează aproximativ 90% dintre femei, tinere sau în vârstă, și chiar și bărbați, afectând elasticitatea pielii și redând corpului un aspect inestetic, asemănător cu o ”coajă de portocală”.

Care sunt cauzele celulitei?

Cauzele nu sunt foarte clare, dar s-a dovedit că predispoziția genetică, contraceptivele, dereglările hormonale sau dieta, sau chiar stresul, sedentarismul, obezitatea, pot fi câteva dintre cauzele apariției celulitei,  de aceea este important să încercăm să o prevenim sau să o diminuăm.

Știai că celulita se poate agrava și că are 5 stadii?

Din păcate celulita este privită doar ca un aspect inestetic, dar puțină lume știe că se poate considera practic o afecțiune, o afecțiune care se agravează dacă nu se iau măsuri. Deci, celulita este o afecțiune care evoluează în 5 stadii, astfel:

  • Stadiul 1: Atunci când se produce din cauza tulburărilor de microcirculație la nivel venos și limfatic. Modificările cutanate nu sunt atât de vizibile și aspectul celulitei este vizibil doar atunci când se face pliul cutantat;
  • Stadiul 2: Când pielea este mai subțire și se observă decolorări ori vene superficiale, însă nici aici aspectul celulitei nu este extrem de vizibil;
  • Stadiul 3: Atunci când celulita devine vizibilă după câteva luni de evoluție, iar pielea are un aspect de “valuri” și regiunile afectate devin dureroase la palpare;
  • Stadiul 4: Din cauza tulburărilor de circulație accentuate se agravează starea celulitei, aspectul este deja evident și pielea afectată este rece;
  • Stadiul 5: Aspectul de “coajă de portocală” este vizibil, iar pe piele se observă noduli inestetici și pielea poate deveni dureroasă la atingere.

Cu toate că ai încercat toate metodele de a scăpa de celulită, nu trebuie să te descurajezi, nu trebuie să renunți, pentru că noi te putem ajuta! Ce zici dacă îți spunem că te ajutăm să obții rezultate vizibile după doar 2 abonamente? Iată o poză care demonstrează rezultate vizibile după 2 abonamente:

The Goddes te scapa de celulita

Pentru că ne pasă de sănătatea și aspectul vostru fizic, vă ajutăm cu tratamente corporale complexe, executate cu aparaturi moderne, testate științific și cu rezultate validate. Cele mai importante aparate pe care le utilizăm sunt: Vela ShapeElectrostimulare și Lipolaser, Tunel infrarosu ,  Vacuum.

Vezi toate tratamentele cu care îți stăm la dispoziție, și aparaturile moderne pe care le avem: AICI

Programează-te la o consultație gratuită –  APASĂ AICI!

Procedurile de remodelare se recomandă personalizat, în funcție de problemele și necesitățile fiecărui client. Efectuate corect, cu o dietă echilibrată, rezultatele nu întârzie să apară. Vino și tu la o consultație gratuită! Hai să începem împreună lupta cu kg, cm în plus, celulita sau aspectul inestetic al pielii. Rezultate vizibile în urmă a 2 abonamente Ne gasiti pe str. Flacăra, nr.20, Vizavi de Casa de Pensii, jud. Călărași.

 

Ne poți contacta și pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/SalonGoddess

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.