Super concurs cu premii la salonul The Goddess Călărași!

Super concurs cu premii la salonul The Goddess Călărași!

In apropierea sarbatorilor de iarna, va asteptam la un super concurs!!!

Regulile jocului:

Intrați pe facebook pe pagina concursului: https://www.facebook.com/SalonGoddess/posts/716794543306012

=>Like+share postarii =>Follow paginii salonului (facebook) si =>Follow paginilor de insta https://instagram.com/adelledaf?igshid=YmMyMTA2M2Y https://instagram.com/elenadaniela.287?igshid=YmMyMTA2M2Y https://instagram.com/SalontheGoddess cu repostarea postarii in story.

=>Etichetarea unei prietene in comentarii. Puteti lasa mai multe comentarii, avand astfel mai multe sanse de castig). La fiecare etichetare mentionati si premiul la care doriti sa participati : Ex: @Mirela Stan, Micropigmentare sprancene @Ionela Teodosie, Extensii gene SAU @Ionela Teodosie, Micropigmentare sprancene; etc pana la cate sanse si cate premii doriti….. =>Prietenele etichetate pot participa si ele daca respecta aceeasi pasi, insa nu va puteti eticheta una pe cealalta. Vor fi 6 extrageri. Se vor aloca numere in functie de premiul pentru care ati optat: Micropigmentare- 1M, 2M,……etc/Extensii gene- 1E, 2E….etc/Tratament Facial-1T, 2T….etc/Unghii cu gel- 1U, 2U,……etc/Solar- 1S, 2S…..etc/Vela Shape- 1V, 2V….etc. Participa la tombola si castiga unu din premiile noastre!!! Premiul 1. Micropigmentare sprancene; Premiul 2. Extensii gene fir cu fir; Premiul 3. Unghii cu gel; Premiul 4. Tratament facial; Premiul 5. Solar 30min; Premiul 6. Doua sedinte Vela Shape. Premiul este oferit cadou pentru castigatoare si cu 50% reducere pentru prietena aleasa(In cadrul micropigmentarii, micropigmentarea cadou pentru castigatoare si pentru prietena cadou serviciul de retus).

Castigatoarele pot opta si pentru celelalte premii, avand o reducere de 20% la serviciile enumera mai sus (la serviciul de Micropigmentare ,reducerea se acorda la retus).

ATENȚIE! Concursul se desfășoară pe pagina noastră de facebook! Deci, pentru participare intrați pe pagina de facebook (https://www.facebook.com/SalonGoddess/posts/716794543306012) și urmați instrucțiunile enumerate anterior!

Perioada concursului 1.12.2022- 24.12.2022. Extragerea va fi efectuata pe data de 27.12.2022.

Mult success tuturor! Nu uitati, cate etichetari, atatea sanse de castig!

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.