LIPOLASERUL

LIPOLASERUL

Ce este Lipolaserul?

LipolaserLipolaserul este un aparat de remodelare corporala si combatere a celulitei. Procedura de lipolaser topeste grasimea inestetica acumulata pe zonele cu probleme, cum ar fi „aripioarele“ sau „colaceii“. Nu se foloseste nici un produs  pentru a proteja pielea, deoarece laserul patrunde in profunzime, pana la grasime, fara a produce durere sau a lasa urme. Inovatia o reprezinta faptul ca undele laserului sunt create sa actioneze asupra celulelor grase, fara a afecta vasele de sange sau masa musculara.

Rezultatele sunt vazute atat in masuratorile de circumferinta, dar si in gradul de corsetare a corpului in zona lucrata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ din primele sedinte.

Procedura este destinata mai ales slabirii in zonele problema (abdomenul la barbati si coapsele, mainile,soldurile sau abdomenul la femei), realizand lichefierea grasimii. LipoLaserul este  indicat si poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestei proceduri  fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mult mai greu.

CE TREBUIE SA STII DESPRE LIPOLASER:

Acesta este un tratament non-invaziv revolutionar care actioneza direct asupra grasimii localizate de la nivelul corpului ( coapse, abdomen, maini, gusa, picioare, fund) iar dupa fiecare sedinta se observa o pierdere in volum si in centimetri.

EFECTELE PRODUSE DE LIPOLASER:

  • reduce grasimea localizata;
  • reduce masa de grasime din organism; masa grasa scazand semnificativ ;
  • ajuta la slabirea rapida in centimetri, reducerea volumului corporal; corsetarea corpului;
  • este sigur si nedureros, nu are efecte adverse;
  • activeaza metabolismul celular;
  • durata unei sedinte este de doar 40 minute.

 ESTE LIPOLASERUL DE PREFERAT in locul LIPOSUCTIEI?

Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.

CATE SEDINTE DE TRATAMENT LIPOLASER SUNT NECESARE PENTRU A OBTINE BUNE REZULTATE ?

In cazul persoanelor cu depozite mai mari de grasime sau cu celulita in stadii avansate se recomanda un abonament  de 4-6 saptamani, a cate minim doua sedinte saptamanal. Apoi, pot fi efectuate proceduri la intervale mai mari de timp, pentru mentinerea rezultatelor obtinute. In timpul unei sedinte,  Laserele mai mici se pun de obicei in zonele de eliminare, pentru a putea contracta limfa si a drena grasimile. Iar cele mari in zonele cu probleme vizibile( zone mai mari). Aceasta este una dintre cele mai noi terapii de reducere a tesutului adipos. Procedura se poate combina cu numeroase servicii de remodelare corporala avand un efect mult mai rapid si mai vizibil printre care putem enumera : TUNEL INFRAROSU, PRESODRENAJ, VACUUM BIPOLAR, VACUUM SIMPLU, RADIOFRECVENTA, VELA SHAPE ETC.

EXISTA VREUN DISCONFORT ASOCIAT CU TRATAMENTUL cu LIPOLASER?

Procedura de LipoLaser este complet non-invaziva si nedureroasa. Pacientii isi pot relua activitatile normale imediat dupa tratament, fara vanatai sau umflaturi, fara pierdere de timp, fara efort.

Cercetarile au demonstrat eficacitatea LipoLaser pentru multe tipologii de corp si piele. Este recomandata evaluarea fiecarui pacient in functie de tipul corpului si stilul de viata pentru a stabili asteptari rezonabile in urma tratamentelor cu LipoLaser.

CARE SUNT CONTRAINDICATIILE LIPOLASERLUI?

Metoda este contraindicata: gravidelor, bolnavilor de epilepsie sau celor cu boli tiroidiene, celor aflati sub tratament radioactiv, sau celor cu placi de metal introduse la nivelul corpului.

 

Ne gasiti pe str. Flacăra, nr.20,vizavi de Casa de Pensii, jud. Călărași. Vezi pagina de CONTACT  sau
Sună la 0749 399 990 și programează-te acum la o ședință!

 

Vizitează-ne și pe Facebook:

Salon Goddess Calarasi

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.