Micropigmentare sprâncene la The Goddess Călărași

Micropigmentare sprâncene la The Goddess Călărași

NOU! De acum poți beneficia de micropigmentare sprâncene în Călărași!

Sprâncenele tale nu arată așa cum îți dorești? Au ,,goluri,,, sunt prea subțiri sau pur și simplu nu îți place forma lor? Noi avem soluția! Acum poți beneficia de micropigmentare sprânce si la salonul The Goddess din Călărași!

Ce este micropigmentarea sprâncenelor?

Micropigmentarea sprâncenelor  este de fapt un machiaj semipermanent, machiaj care se realizează cu pigmenți cosmetici medicali de cea mai bună calitate.

Tehnica de micropigmentare a sprâncenelor poate corecta si pune în evidență forma sprâncenelor sau poate acoperi cicatricile, tehnica fir cu fir imitând foarte bine firul de păr al sprâncenelor.

Tehnica specială folosită pentru obținerea unei micropigmentări fir cu fir sau contur plin sau cu efect pudrat – „ powdering” mai este cunoscuta și ca machiaj semipermanent, dermopigmentare ori implant micro-pigmentar.

De asemenea, este important de sublinitat că micropigmentarea sprâncenelor poate corecta eventuale tatuaje cosmetice greșite sau vechi, utilizând pe porțiuni mici, un pigment de culoarea pielii.

Cine poate beneficia de micropigmentarea sprâncenelor la The Goddes Călărași?

Orice persoană, fie că este tânără sau mai în vârstă, care își dorește înfrumusețarea aspectului sprâncenelor, sau pur și simplu o schimbare a aspectului, poate beneficia de acest procedeu de micropigmentare, cu excepția minorilor sau persoanelor cu anumite afecțiuni medicale.

Când și de ce să apelezi la micropigmentarea sprâncenelor?

Așa cum am mai spus anterior, oricine poate apela la micropigmentarea sprâncenelor dacă își dorește o schimbare a aspectului sprâncenelor, dar, în principiu, apelezi la micropigmentarea sprâncenelor dacă:

  • nu mai poți obtine prin pensare rezultatul dorit și te-ai săturat să utilizezi în fiecare zi machiajul clasic;
  • dacă ai nevoie de corecții mai mici sau mai mari, care nu pot fi realizate fără ajutorul micropigmentării, cum ar fi: sprâncene rare, scurte, întrerupte, prea subțiri, inestetice, etc
  • dacă vrei să  economisești timp, sa  scapi de stresul machiajului zilnic și totodată să ai un aspect proaspăt în fiecare zi.

Care sunt etapele necesare pentru micropigmentarea sprâncenelor la The Goddes Călărași?

Pentru un rezultat maxim la micropigmentarea sprâncenelor se recomandă efectuarea procedeului în  doua ședinte:

  1. prima ședință va fi practic de consiliere estetică, în care se stabilește forma, culoarea si are loc efectiv prima ședință de micropigmentare
  2. în ședința a 2-a se accentuează culoarea și se definitivează forma sprâncenelor.

Cum mă pregătesc pentru micropigmentarea sprâncenelor la The Goddes Călărași?

Odată ajunsă la noi, esteticiana salonului se va ocupa cu atenție de tine și te va ghida pas cu pas pe durata celor aproximativ  1-1,5 ore petrecute impreuna. Există și câteva reguli/sfatuturi:

  1. Nu trebuie sa fii pensată și nici demachiată când vii la salon.
  2. De evitat cafeaua, băuturile alcoolizate sau medicamentele care fluidizează sângele înainte de a veni la salon. Este important să asculți cu atenție explicațiile esteticianei și să pui întrebări când ai o nelămurire.
  3. Ar fi util să ai deja o  părere despre forma dorita a sprâncenelor sau poți opta să lași totul pe mâna esteticianei și intervii doar dacă e cazul.

 

Sună la 0749 399 990 și programează-te acum la o ședință!

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.