Cele mai importante avantaje ale manichiurii cu gel

Cele mai importante avantaje ale manichiurii cu gel

Se știe că femeile au fost preocupate de manichiură din cele mai vechi timpuri, chiar din antichitate, din dorința de a-și etala feminitatea și grația. Cu mii de ani în urmă, egiptenii, atât femeile, cât și bărbații erau preocupați de îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor și își pictau unghiile cu culori obținute din henna sau extrase din rădăcină de alkanna.

În Egiptul Antic, se practica, la fel ca și în Babilon purtarea unghiilor lungi și/sau colorate cu diverse culori, cu scopul de  evidenția apartenența la o anumită clasă socială. Astfel, săracilor li se permitea să poarte unghii vopsite în alb, dar scurte, în timp ce bogații aveau unghii cât mai lungi și pictate în  diverse culori vii. Faraonii, care își însușeau poziția de zei pe pământ, porunceau slujitorilor să combine diferite culori pentru a obține o culoare unică ce urma să fie purtată doar de ei.

Există consemnări chiar și despre cele mai cunoscute faraoane și totodată zeițe ale frumuseții:Cleopatra și Nefertiti. Astfel, conform acestor consemnări, Cleopatra purta unghii pictate într-o culoare ruginie rezultată dintr-un amestec de henna și praf de aur, în timp ce Nefertiti (mama vitregă a faraonului Tutankhamon și „Marea soție „a faraonului Amenhotep al IV-ea)  a purtat pentru prima dată în istorie (în urma cu 5000 mii de ani) unghii pictate cu o nuanță de roșu pur, obținută printr-un procedeu destul de  greu, din mii de petale de trandafiri reduse prin fierbere.

Preocuparea femeilor pentru îngrijirea unghiilor nu s-a schimbat în timp, dar din fericire tehnologiile și instrumentele de lucru au evoluat, și de asemenea au apărut și tot felul de tratamente pentru unele probleme care pot afecta unghiile. În zilele noastre, manichiura cu gel a devenit o tendință la nivel global, fiind una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani. Datorită zecilor de forme și sutelor de culori și modele, unghiile cu gel sunt acum un trend greu de contestat.

De ce manichiură cu gel? Care sunt principalele 5 avantaje ale unghiilor cu gel?

Așa cum aminteam și anterior, în zilele noastre, printre serviciile de înfrumusețare preferate ale femeilor din toată lumea, este manichiura cu gel, care face furori în orice salon. Majoritate femeilor ți-ar spune că unghiile cu gel sunt în ziua de azi un „must-have” dacă vrei să ai un aspect impecabil, pe lângă coafură și machiaj, o manichiură plină de eleganță îți completează din plin look-ul. Unghiile cu gel se bucură de o popularitate așa de mare în ultimii ani,  deoarece sunt potrivite pentru orice femeie, pentru fiecare tip de personalitate, stare de moment și stil. Hai să vedem care sunt cele mai importante avantaje ale unghiilor cu gel!

  • Rezistența de lungă durată – în timp ce o manichiură clasică, obișnuită poare rezista o săptămână, maxim două, unghiile cu gel rezistă un timp de 4 săptămâni sau chiar mai mult, astfel încât te poți  bucura de o manichiură ingrijită și cu aspect frumos, pe termen lung, fără prea mari bătăi de cap
  • Aspect frumos și îngrijit – fiind construite de obicei de un specialist, care folosește produse de calitate, unghiile cu gel arata impecabil și nu se mai ciobesc, așa cum se întâmplă în cazul celor colorate cu lac obișnuit. Manichiura cu gel rămâne intactă.
  • Uscarea rapidă și menținerea luciului – un alt mare avantaj este acela că, unghiile cu gel se usucă rapidă și își mențin luciului, față de oja clasică, unghiile cu gel nu necesită timp de uscare – lampa folosită de manichiurista va usca unghiile în mai puțin de 3 secunde – iar culoarea și nuanța strălucitoare nu va deveni fadă în timp, spre deosebire de lacul de unghii normal, care își pierde strălucirea după câteva zile.
  • Fortificarea unghiilor – datorită susținerii oferite de gel, unghia se fortifică în timp și rezistența sa crește, astfel te vei bucura de o manichiură durabilă.
  • Corectarea formei unghiei sau alungirea acesteia – femeile cu unghii fragile, ce nu cresc dincolo de un anumit nivel, vor beneficia de pe urma aplicării tipsurilor sau a construcției. De asemenea, acestea pot opta și pentru forme și modele de unghii extravagante, pe care altfel nu le-ar putea obține în mod natural.

Noi cei de la salonul The Goddess Călărași, știm că femeile țin foarte mult la aspectul lor și vor permanent să arate bine, iar manichiura și pedichiura, sunt detalii deloc de neglijat de orice femeie care se respectă, atât din punct de vedere al menținerii sănătății unghiilor, cât și al aspectului frumos și îngrijit. De aceea, te invităm la salonul nostru, unde vei găsi o echipă de profesioniști dedicată ție și unghiilor tale. Din respect pentru tine folosim produse profesionale, sigure și de calitate.

Iar pentru că la noi trebuie să te simți ca o zeiță, confortul, siguranța, atmosfera caldă și buna dispoziție sunt principalele caracteristici care stau la baza serviciilor pe care le oferim. Te așteptăm cu o gamă completă de servicii de manichiură și pedichiură, cum ar fi: manichiură clasică, manichiură cu gel, întreținere unghii, reconstrucție ungii, ojă semipermanentă, etc.

Suntem aici pentru voi, și ne dorim să plecați de la noi fericite, zâmbitoare și cu o mare nerăbdare de a reveni la salonul The Goddess din Călărași, str. Flacăra, nr.20, vizavi de Casa de Pensii, jud. Călărași.

Sună la 0749 399 990 și programează-te acum la o ședință!

Iată mai jos câteva din realizările noastre în materie de manichiură cu gel (unghii cu gel):

Vezi mai multe modele realizate și află mai multe detalii AICI

 

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.