Echipa noastră

Home / Echipa noastră

Hai să ne cunoaștem!

Suntem mândri să vă prezentăm echipa salonului Brilliant Goddess din Călărași:

Stefania maseur Goddess - profil
Ștefania – Maseur Brilliant Goddess Călărași

Numele meu este Ștefania și am profesia de bază  Maseur, fiind specializată pe mai multe tipuri de masaj, printre care pot enumera: masaj cervical, masaj de relaxare, masaj cu pietre vulcanice, masaj facial etc. Întotdeauna am fost atrasă de domeniul beauty, în trecut am cochetat  cu machiajul o perioadă.

Stefania Maseur Goddess Calarasi
Ștefania – Maseur Brilliant Goddess Călărași

În cadrul echipei The Goddess, eu mă ocup de partea de remodelare corporală. Ofer clientelor servicii de remodelare corporală prin care își pot redobândi aspectul sănătos al pielii, formele dorite ale corpului, eliminarea surplusului de kg și funcționarea corectă a organismului.

În viitorul apropiat voi avea dublă specializare, cea de-a doua specialitate fiind de micropigmentist (urmez unul din cele mai cunoscute cursuri acreditate din București). După finalizarea acestui curs voi practica tehnica microblading, tehnica de pudrare, hibrid, micropigmentare fir cu fir, micropigmentare ochi sși micropigmentare buze.

Datorită faptului că fac ceea ce imi place este un mare avantaj în jobul pe care il fac. Simt că m-am nascut să lucrez cu oamenii , îmi place să readuc zâmbetul pe chipul clientelor, care au rezultate uimitoare, la procedurile de remodelare corporală din cadrul salonului nostru.

În acest salon simt că m-am descoperit pe mine, și sunt mai hotărâtă ca niciodată cu ce vreau să fac mai departe.

Mă bucur că fac parte din echipa ,,The Goddess’’ !

Vă aștept cu drag pentru a vă oferi servicii de calitate, o atmosferă plăcută și întotdeauna un zâmbet!