VELA SHAPE NINE cea mai avansată tehnologie în materie de tratamente anticelulitice sau slăbire

VelaShape NINE este cea mai avansată tehnologie în materie de tratamente anticelulitice sau slăbire. Folosirea acestei tehnologii are rezultate excelente pentru reducerea în circumferință la nivelul taliei de până la 2 cm după o singură ședință intensivă pe abdomen.

Internetul este plin de sfaturi in combatarea celulitei acasa, creme anticelulitice care se aplica pe suprafata pielii cu aspect de portocala, exercitii speciale menite sa te scape de celulita sau diete speciale, insa fara nici un rezultat. Orice tratament efectuat acasa ajuta la atenuarea efectelor, dar in proportie mica si pe termen scurt. Studiile  de specialitate despre celulita au sustinut dezvoltarea unei tehnologii care combina mai multe proceduri in aceeasi sedinta de tratament care garanteaza rezultate rapide intr-un timp record.

Mai mult decât atât, aspectul de coajă de portocală se ameliorează treptat pe măsură ce toate acele celule adipoase sunt dizolvate și scad în dimensiune, pe parcursul celor minim 6 ședințe recomandate de specialiștii The Goddess!

VelaShape NINE se bazează pe 4 tehnologii inovatoare ce acționează simultan: radiofrecvență bipolară, infraroșu, vacuum pulsat și masajul cu role mecanice.

Toate acestea la un loc au dat naștere celui mai performant tratament pentru piele și remodelare corporală. Toate aceste 4 tehnologii, perfect încadrate într-un singur aparat conduc la rezultate eficiente în cel mai scurt timp.

Ce tratează VelaShape NINE ?

Vela Shape NINE  imbunătățește aspectul pielii de pe abdomen, coapse, brațe, posterior, gambe și barbie. Acesta ofera atât beneficii estetice: elimina celulita, conturează plăcut corpul, tratează pielea flască, reduce circumferința zonei lucrate, remodeleaza , produce efectul de corset cât și beneficii medicale:producere de colagen, stimulare a circulației sangvine, drenaj limfatic.

După minim 6 ședințe, cele recomandate, veți observa diminuarea celulitei de pe diverse zone ale corpului, reducerea circumferintei abdomenului, slăbire localizată și îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii, celulita dispare, pielea este mai neteda, aspectul neplacut de piele cu gropite fiind inlaturat.

Rezultatele finale se vor instala la aproximativ 8 – 10 saptămani dupa tratament, iar rezultatele vor dura mai mult dacă va mentineti un regim de viata echilibrat, care include o alimentatie sanatoasa si miscare.

VelaShape NINE este cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporala din lume.

Cauți soluția problemelor tale ?

Soluția este VelaShape, soluția suntem noi!

Tot ce ai nevoie este un strop de ambitie și o vizită la The Goddess !

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.