Încă nu ai aflat de beneficiile tratamentului cu parafină, pentru mâini și picioare? Vino la The Goddess Călărași și vei afla!

Încă nu ai aflat de beneficiile tratamentului cu parafină, pentru mâini și picioare? Vino la The Goddess Călărași și vei afla!

După cum bine știm, orice femeie își dorește o piele catifelată și bine hidratată, dar pentru a avea rezultate bune, pielea trebuie îngrijită corespunzător, necesită o atenție specială, și uneori diverse tratamente cu loțiuni mai mult destul de costisitoare și mai mult sau mai puțin eficiente. Pentru rezultate surprinzătoare s-a tratamentul cu parafină cosemtică, un tratament care începe să fie des  întâlnit în saloanele de înfrumusețare – și cum la salonul The Goddess din Călărași punem pe primul rând calitatea și satisfacția clienților, te așteptăm de acum să încerci tratamentul cu parafină cosmetică, pentru că și tu meriți o piele catifelată și profund hidratată!

Ce este parafina cosmetică? Parafina este o substanță prelucrată din petrol, care poate fi utilizata atât în tratamentele fizioterapeutice pentru recuperare sau ameliorarea durerilor provocate de tendinite, entorse, rupturi de ligamente, precum și in procedurile estetice.  Un tratament cu parafină  cosmetică poate hidrata în profunzime pielea mâinilor și picioarelor, si totodată le oferă un aspect plăcut.

Care sunt beneficiile tratamentului cu parafină cosmetică pentru mâini și picioare?

 • Așa cum spuneam anterior, tratamentul cu parafină cosmetică este indicat pentru hidratarea pielii chiar și în cele mai profunde țesuturi.
 • Parafina cosmetică, îmbunătățește fluxul sanguin și previne îmbătrânirea.
 • Parafina cosmetică blochează apa la suprafața pielii și crește nivelul de hidratare după încheierea tratamentului.
 • De asemenea, datorită căldurii, deschide porii și îndepărtează celulele moarte de piele. Rezultatul final este o piele hidratată și catifelată.
 • Prin acțiunea sa antiinflamatoare, parafina atenuează durerile cauzate de o circulație periferică deficitară urmare a purtării tocurilor sau a efectului afecțiunilor de tip reumatism.
 • În timpul aplicării pe piele, parafina topită se răcește, formand o peliculă, a cărei temperatura scade repede până la temperatura mediului înconjurător și prin transfer termic, căldura difuzează în țesuturi și acționează asupra vaselor periferice, dilatându-le, circulația sângelui accelerâdu-se, crescând ritmul de eliminarea a toxinelor.

Cum se realizează un tratament cu parafină cosmetică?

Parafina este un derivat de petrol, care are un aspect delicat de ceară și se folosește pentru a crea o peliculă protectoare și hidratantă  Înainte de aplicarea tratamentului cu parafină cosmetică, trebuie mai întâi curățată bine zona pe care se va aplica parafina, pentru a îndepărta transpirația, urmele de parfum, creme sau deodorant. De exemplu, pentru a aplica tratamentul cu parafină cosmetică la mâini, trebuie introduse pe rând într-un recipient cu parafină calda, urmând ca in jurul acestora sa se formeze o peliculă de parafină. Apoi se așteaptă 30 de minute, după ce au fost introduse de câteva ori, să își facă efectul, și să devină casantă pentru îndepărtare facilă. Rezultatul va fi o piele catifelată, iar unghiile vor fi si ele mai strălucitoare. Efectul se menține cam 2-3 zile, motiv pentru care tratamentul cu parafină este recomandat persoanelor care au mâinile uscate sau tendința de uscare.

De asemenea, această procedură trebuie repetată de 3-5 ori până stratul de parafină este suficient de gros pentru a păstra aceeași temperatură.

Etapele unui tratament cu parafină cosmetică la salonul The Goddess Călărași:

 • curătarea mainilor/picioarelor și dezinfectarea lor ;
 • exfolierea cu un produs de gomaj ;
 • aplicarea prin masaj ușor a unei creme hidratante;
 • se introduc mâinile respectiv picioarele într-o baie de parafină încălzită, după care se înfoliază în plastic și se împachetează  în mănuși sau botoșei de bumbac care ajută la menținerea căldurii pentru mai mult timp;
 • se îndepărtează parafina după aproximativ 30 min

Pentru a da posibilitatea închiderii porilor, se recomandă ca zona tratată  să nu fie spălată cu apă, timp de minim 60 minute.

Recomandări și atenționări

Tratamentul cu parafină cosmetică este recomandat pentru orice tip de piele, dar, mai ales aplicarea pe ten se recomandă să fie făcută într-un centru profesional, deoarece cosmeticiana va decide dacă tipul de ten poate beneficia de acest tratament. Atenție! Tratamentul cu parafină cosmetică este contraindicat persoanelor care suferă de diabet, varice sau celor care au răni pe piele.

Sună la 0749 399 990 și programează-te acum la o ședință!

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.