Manichiură clasică sau unghii cu gel?

Manichiură clasică sau unghii cu gel?

Știm că femeile țin foarte mult la aspectul lor și vor permanent să arate bine, iar manichiura și pedichiura, sunt detalii deloc de neglijat de orice femeie care se respectă, atât din punct de vedere al menținerii sănătății unghiilor, cât și al aspectului frumos și îngrijit. De aceea, te invităm la salonul nostru, unde vei găsi o echipă de profesioniști dedicată ție și unghiilor tale. Din respect pentru tine folosim produse profesionale, sigure și de calitate.

Iar pentru că la noi trebuie să te simți ca o zeiță, confortul, siguranța, atmosfera caldă și buna dispoziție sunt principalele caracteristici care stau la baza serviciilor pe care le oferim. Te așteptăm cu o gamă completă de servicii de manichiură și pedichiură, cum ar fi: manichiură clasică, manichiură cu gel, întreținere unghii, reconstrucție ungii, ojă semipermanentă, etc.

Suntem aici pentru voi, și ne dorim să plecați de la noi fericite, zâmbitoare și cu o mare nerăbdare de a reveni la salonul The Goddess. Iată mai jos câteva din realizările noastre în materie de manichiură, pedichiură, unghii cu gel:

Vezi mai multe modele realizate și află mai multe detalii AICI

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.