Tunelul cu raze infraroșii reprezintă o saună profesională modernă, ce acționează prin intermediul razelor de undă lungă.

Ajută la eliminarea grăsimilor, celulitei, accelerarea metabolismului generează arderi mai metabolice mai rapide;

Aparatul de presoterapie cu electrostimulare permite efectuarea tratamentelor profesionale de drenaj limfatic, folosind simultan sau succesiv funcţiile: infraroşu, electrostimulare şi presoterapie. Ideal pentru probleme circulatorii: retenția de apa in tesuturi, celulita, edeme veno limfatice.

Tunelul cu raze infraroșii reprezintă o saună profesională modernă, ce acționează prin intermediul razelor de undă lungă. Ajută la eliminarea grăsimilor, celulitei, accelerarea metabolismului generează arderi mai metabolice mai rapide;

Aparatul de presoterapie cu electrostimulare permite efectuarea tratamentelor profesionale de drenaj limfatic, folosind simultan sau succesiv funcţiile: infraroşu, electrostimulare şi presoterapie. Ideal pentru persoanele care suferă de probleme circulatorii: retenția de apa in tesuturi, celulita, edeme veno limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice.