Presoterapie

Home / Presoterapie

Presoterapie The GoddessAparatul de presoterapie cu electrostimulare permite efectuarea tratamentelor profesionale de drenaj limfatic, folosind simultan sau succesiv funcţiile: infraroşu, electrostimulare şi presoterapie.

Presoterapia este o procedură prin care se stimulează drenajul limfatic, ajutând la detoxifierea organismului într-un mod natural. Masajul limfatic este efectuat cu ajutorul unor perne de aer, care presează cinci zone controlate de terapeut. Astfel, se îmbunătăţeste circulaţia sistemului limfatic, contribuind la colectarea şi eliminarea toxinelor şi a grăsimii din ţesuturi.

               Beneficiile :

  • îmbunătăţirea metabolismului intracelular;
  • intensificarea schimburilor nutritive şi eliminarea toxinelor din organism;
  • întărirea sistemului imunitar, datorită stimulării ganglionilor limfatici;
  • dinamizarea circulaţiei limfei în spatiile intercelulare;
  • antrenarea toxinelor, care blochează procesele fiziologice, pentru a obţine rezultate mai bune în tratamentele de remodelare corporală;
  • accelerarea de până la 10-15 ori a curentului limfatic şi eliminarea rapidă a reziduurilor;
  • favorizarea transportului acizilor grasi şi al colesterolului;
  • decongestionarea ţesuturilor şi tonifierea pielii.

Tehnica de presodrenaj limfatic este folosită în tratarea  insuficienţei sistemului venos şi limfatic cât şi pentru îmbunătăţirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor si retenţia de apă în tesuturi. Presoterapia reactivează circulaţia sanguină şi limfatică , stimulând drenajul şi implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. Asociata cu alte terapii cum ar fi cavitaţia sau electrostimularea, este un tratament ideal pentru a optimiza rezultatele împotriva celulitei, a acumularilor adipoase şi a retenţie de lichide.

De asemenea orice tratament de remodelare care include mai ales cavitaţie sau lipolaser trebuie să se încheie cu o sedinţă de 30 minute de presodrenaj limfatic.