Criolipoliza

Home / Criolipoliza

Criolipoliza The GoddessCriolipoliza este o tehnologie nouă, non-invazivă care combină vacuum-ul cu tehnologia răcirii controlate pentru a reduce depozite localizate de grăsime și de a le elimina ulterior pe cale naturală prin sistemul limfatic și urinar.

Cum acţionează

Această procedură răceşte în mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grăsimii (stratul care se afla imediat sub piele). Temperatura scade pana la 0 grade Celsius. Temperaturile extrem de scăzute omoară celulele adipoase fără sa afecteze pielea sau muschii. Iar pasul final şi eliminarea acestor celule se face prin ficat.Procedura de îngheţare a ţesutului gras nu necesită incizii şi anestezie, precum liposucţia şi nici injectările care se realizează în cadrul altei proceduri de remodelare, numită mezoterapie.

Rezultate Criolipoliză:

În funcţie de grosimea stratului iniţial de grăsime, pierderea va fi intre 3-15 mm; în ceea ce priveşte procentul de ţesut adipos, acesta se va reduce cu aproximativ 30%. Aproximativ 40% din rezultate vor începe sa fie vizibile dupa 15 zile, dar perioada optimă pentru a putea observa rezultatele este de minim 6 săptămâni