Cavitaţie și Radiofrecvență

Home / Cavitaţie și Radiofrecvență

Cavitaţie (liposucţie virtuală) – ultrasunetele de joasă frecvenţă generează vibraţia celulelor adipoase, rupând membranele acestora, fără a afecta alte structuri adiacente. Astfel, adipocitele sunt sparte, iar conţinutul rezultat în urma distrugerii acestora (acizi grasi, toxine, glicerol) este absorbit de limfă, drenat de sistemul limfatic şi eliminat prin căile renale.Folosind această procedură se pot elimina depozitele localizate de grăsime de pe abdomen, braţe, solduri, fese şi coapse, fără durere şi fără perioadă de recuperare.

Undele sonore utilizate sunt foarte selective şi nu daunează  structurilor adiacente(ţesut conjunctiv,  muşchi, nervi, vase sanguine). Graţie acţiunii  lipolitice  asociate  creşterii  circulaţiei sanguine şi limfatice şi a îmbunătăţirii tonusului şi a elasticităţii ţesutului cutanat, cavitaţia permite reducerea acumulărilor adipoase în mod  ambulator fără  anestezie si fără durere. În plus tratamentul poate fi făcut  în orice perioadă a anului. Nu necesită timpi de recuperare şi nu creează  efecte  adverse pentru pacientă.

Beneficii:

•   o intensă acţiune de lipoliză – dezintegrarea ţesutului adipos şi distrugerea permanentă a celulelor grase, în consecinţă reducerea stratului adipos,
•   remodelarea progresivă a profilului corporal, pe lângă reducerea consistenţei masei adipoase,
•   dispariţia aspectului de ,,coajă de portocală” şi eliminarea nodulilor celulitici,
•   oxigenarea şi revascularizarea ţesutului subcutanat,
•   reactivarea microcirculaţiei periferice şi a drenajului lichidelor stagnante,
•   îmbunătăţirea tonusului şi elasticităţii pielii.

Asocierea procedurii de cavitaţie cu alte tehnici de remodelare corporală amplifică efectul de reducere a depozitelor adipoase.

Este indicată asocierea cavitaţiei cu vacuum şi cu radiofrecvenţă în aceeaşi şedinţă de tratament pentru a ajuta tonifierea tegumentului şi reducerea aspectului de coajă de portocală.

Orice şedinţă de remodelare corporală, mai ales sedinţele de cavitaţie şi lipolaser, ar trebui să se încheie cu 30 minute de presoterapie cu infraroşu care intensifică circulaţia limfatică şi metabolismul facilitând eliminarea naturală a grăsimilor eliberate din celulele adipoase. Căldura infraroşu care induce transpiraţie, ajutând în plus la eliminarea toxinelor şi împachetarea în folie cu substanţe hidratante şi tonifiante vor conduce în finalul sedinţei la o senzaţie de relaxare şi întinerire.

Radiofrecvenţă – utilizată pentru a evacua conținutul rezultat în urma distrugerii celulelor adipoase.

               Beneficiile:

  • reducerea aspectului de coajă de portocală;
  • pentru tratarea oricărui tip de celulită, cu rezultate foarte bune chiar şi la celulita de stadiu 3-4;
  • reducerea grăsimii localizate;
  • tratament de remodelare şi tonifiere corporală, prin stimularea producţiei de colagen;
  • eliminarea flacidităţii;
  • efect de reducere al vergeturilor;
  • atenuarea ridurilor;
  • îmbunătăţirea tonusului pielii;
  • stimularea microcirculaţiei superficiale şi a schimburilor celulare;
  • eliminarea edemelor şi a stazelor limfatice.

Principiul  care se afla la baza tehnicii de radiofrecvenţă este generarea unui soc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula  o reacţie de regenerare din partea organismului. Căldura generată la nivelul dermului superficial şi profund determină denaturarea fibrelor de colagen (5-20%) şi, în consecinţă, o contracţie imediată a fibrelor. Astfel sunt stimulate fibroblatele care vor produce colagen nou.

 

Efectul este vizibil chiar după primul tratament de radiofrecvenţă graţie contracţiei fibrelor de colagen, în schimb efectul profund cu producerea de colagen nou se vede după câteva săptămâni sau chiar luni de la începerea tratamentului.

Tratamentul cu radiofrecvenţă este indicat în combaterea acumulărilor adipoase, inestetismelor cauzate de celulită, stazelor circulatorii şi limfatice, pierderii tonifierii cutanate la nivelul braţelor, abdomenului, coapselor şi sânilor. Prin radiofrecvenţă se obţine îmbunătăţirea structurii ţesuturilor alterate de patologii microcirculatorii, în mod deosebit: nodulii fibroşi, laxitatea cutanată şi consistenţa ţesuturilor.

Radiofrecventa Corporala

💎Radiofrecventa corporala.Beneficiile:*reducerea aspectului de coajă de portocală;*pentru tratarea oricărui tip de celulită, cu rezultate foarte bune chiar şi la celulita de stadiu 3-4;*reducerea grăsimii localizate;*tratament de remodelare şi tonifiere corporală, prin stimularea producţiei de colagen;*eliminarea flacidităţii;*efect de reducere al vergeturilor;*îmbunătăţirea tonusului pielii;Efectul este vizibil chiar după primul tratament de radiofrecvenţă graţie contracţiei fibrelor de colagen, în schimb efectul profund cu producerea de colagen nou se vede după câteva săptămâni sau chiar luni de la începerea tratamentului.Ne gasiti pe str. Flacara, nr.20,CalarasiPentru mai multe detalii, intrati pe pagina noastra www.goddess.ro

Publicată de The Goddess pe Miercuri, 4 decembrie 2019

💎 Beneficiile Radiofrecventei faciale( RF facial) : *stimularea producţiei de colagen; *atenuarea ridurilor; * îmbunătăţirea tonusului pielii; * stimularea microcirculaţiei superficiale şi a schimburilor celulare; Pentru mai multe detalii , nu uitati sa intrati pe pagina noastra www.goddess.ro. Ne gasiti pe str. Flacara , nr. 20, Calarasi

Publicată de The Goddess pe Miercuri, 6 noiembrie 2019