CE ESTE VACUUM-UL BIPOLAR?

CE ESTE VACUUM-UL BIPOLAR?

Multă lume ne întreabă CE ESTE VACUUM-UL BIPOLAR? Vacuumul bipolar este in momentul de față cea mai eficientă metodă de combatere dar si de prevenire a celulitei!

Vacuum bipolar in Calarasi

Celulita este ceva firesc, natural si normal. Cu toate astea, majoritatea oamenilor vor sa stie cum sa scape de ea din diverse motive: inestetice, de sanatate sau de complexitate, etc.

Celulita în sine este rezultatul combinării structurii cutanate de suprafaţă cu celulele grase din profunzime care ies în afară, în timp ce ţesutul conjunctiv, alcătuit din septuri, ţinea pielea în loc, dând naştere unui aspect ondulat, ca de coajă de portocală – asemănător cu cel al unui fotoliu de piele cu multă umplutură care iese în afară, în timp ce nasturii ţin pielea bine întinsă peste structura internă rigidă a acestuia.

Stadiile formarii acesteia:

Stadiul 1: Atunci când se produce din cauza tulburărilor de microcirculație la nivel venos și limfatic. Modificările cutanate nu sunt atât de vizibile și aspectul celulitei este vizibil doar atunci când se face pliul cutantat;

Stadiul 2: Când pielea este mai subțire și se observă decolorări ori vene superficiale, însă nici aici aspectul celulitei nu este extrem de vizibil;

Stadiul 3: Atunci când celulita devine vizibilă după câteva luni de evoluție, iar pielea are un aspect de “valuri” și regiunile afectate devin dureroase la palpare;

Stadiul 4: Din cauza tulburărilor de circulație accentuate se agravează starea celulitei, aspectul este deja evident și pielea afectată este rece;

Stadiul 5: Aspectul de “coajă de portocală” este vizibil, iar pe piele se observă noduli inestetici și pielea poate deveni dureroasă la atingere.

Aceasta este problema cu care te confrunti? Noi avem cel putin 3-4 solutii!!! Azi ne vom opri asupra uneia dintre solutii: Vacuum-ul bipolar! Ce este vacuumul bipolar veți afla imediat!

Ce este vacuumul bipolar?

Vacuumul este in momentul de fata cea mai eficienta metoda de combatere dar si de prevenire a celulitei.

Procedura de vacuum cu radiofrecvență nu doar ca reduce celulita dar si ajuta in scaderea considerabila in cm, genereaza o impulsionare a circulației limfatice, restabileste fermitatea pielii si ii reda tonusul. Alte beneficii ar mai fi si reducerea retentiei de apa dar si o buna circulatie periferica.

BENEFICII ALE ROCEDURII DE VACUUM BIPOLAR:

1)Disloca particulele de grasime şi lichidele;

2)Indeparteaza toxinele;

3) Purifica sistemul limfatic si circulator;

4)Reface si activeaza  suprafata pielii;

5)Reduce aspectul de „coaja de portocala”;

Vacuum bipolar anitcelulita in Calarasi6)Ridica muschii lasati;

7)Distruge micro si macro nodulii celulitici, ajungand ca dupa o sedinta sa se dea pana la -1cm/-2cm;

8)Indeparteaza  excesul de grasime;

9)Amelioreaza vergeturile.

 CONTRAINDICATII:

Perioadele de sarcina, alaptare, menstruatie, persoane purtatoare de proteze metalice, stimulator cardiac, persoane cu operatii nevindecate(mai putin de 6 luni), hernie sau boli de piele, epilepsie, deficiente renale.

Vacuum-ul bipolar poate fi folosit si impreuna cu alte echipamente de remodelare corporala printre care putem enumera: tunel infrarosu, cavitatie simpla sau cavitatie bipolara, presodrenaj, electrostimulare, etc.

Daca v-am convins, va asteptam cu drag in salonul nostru pentru o consultatie gratuită si mai ales intotdeauna cu cele mai bune oferte!

Vezi și: VelaShape NINE cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporala din lume!

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.