Oferta 4 – Cavitație, electrostimulare, presodrenaj

Home / Remodelare corporală / Oferta 4 – Cavitație, electrostimulare, presodrenaj
Oferta 4 – Cavitație, electrostimulare, presodrenaj

Oferta 4 – Cavitație, electrostimulare, presodrenaj

Vă oferim un pachet promoțional care include mai multe ședințe astfel: 10 CAVITAȚIE+ 10 ELECTROSTIMULARE+ 10 PRESODRENAJ

Preț promoțional: 630 lei

Pentru rezultate vizibile se recomandă utilizarea a minim 3 proceduri de remodelare corporală. Aceste proceduri se aleg în funcţie de importanţa lor şi mai ales în funcţie de zonele ce  necesită tratate.

În cadrul unei programări se recomandă folosirea celor 3 proceduri simultan pentru eficienţă maximă. Se va începe cu procedura de cavitaţie  care ajută la distrugerea  ţesutului adipos (procedură  recomandată de 2 ori pe săptămână), se va continua cu electrostimulare, pentru intensificarea procesului de slăbire ( procedură recomandată de două ori pe săptămână şi se va termina sedinţa cu presodrenaj care stimulează drenajul limfatic ajutând la detoxifierea organismului( procedură recomandată o dată pe săptămână).

Proceduri de remodelare corporală pentru rezultate cât mai vizibile ce pot fi adăugate acestui pachet  : vacuum, tunel infraroşu, endermologie, radiofrecvenţă, lipolaser, criolipoliză, etc.

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.