Oferta 3 – electrostimulare, tunel infraroșu, cavitație

Home / Remodelare corporală / Oferta 3 – electrostimulare, tunel infraroșu, cavitație
Oferta 3 – electrostimulare, tunel infraroșu, cavitație

Oferta 3 – electrostimulare, tunel infraroșu, cavitație

Vă oferim un pachet promoțional care include mai multe ședințe astfel: 10 ELECTROSTIMULARE+ 10 TUNEL INFRAROSU+ 10 CAVITAȚIE

Preț promoțional: 640 lei

Pentru rezultate vizibile se recomandă utilizarea a minim 3 proceduri de remodelare corporală. Aceste proceduri se aleg în funcţie de importanţa lor şi mai ales în funcţie de zonele ce necesită tratate.

În cadrul unei programări se recomandă folosirea celor 3 proceduri de remodelare corporală, simultan, pentru eficienţă maximă. Se va începe cu procedura de împachetare la tunel infraroşu, care ajută la accelerarea metabolismului pentru arderea rapidă a grăsimilor şi pregătirea pielii pentru următoarele proceduri de remodelare corporală(fiind recomandată de 2 ori pe săptămână). Cea de a-2-a procedură va fi lipolaser care ajută la reducerea  ţesutului adipos (procedură  recomandată de 2 ori pe săptămână) şi  se va încheia  cu electrostimularea, pentru intensificarea procesului de slăbire ( procedură recomandată de două ori pe săptămână) .

Proceduri de remodelare corporală pentru rezultate cât mai vizibile ce pot fi adăugate acestui pachet  :presodrenaj, vacuum, tunel infraroşu, endermologie, radiofrecvenţă, criolipoliză, etc.

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.