Oferta 2 – criolipoliză, lipolaser, electrostimulare +presodrenaj

Home / Remodelare corporală / Oferta 2 – criolipoliză, lipolaser, electrostimulare +presodrenaj
Oferta 2 – criolipoliză, lipolaser, electrostimulare +presodrenaj

Oferta 2 – criolipoliză, lipolaser, electrostimulare +presodrenaj

Vă oferim un pachet promoțional care include mai multe ședințe astfel: 10 CRIOLIPOLIZA+ 10 LIPOLASER+ 10 ELECTROSTIMULARE +10 PRESODRENAJ

Preț promoțional: 1350 lei

Pentru rezultate vizibile se recomandă utilizarea a minim 3 proceduri de remodelare corporală. Aceste proceduri se aleg în funcţie de importanţa lor şi mai ales în funcţie de zonele ce necesită  tratate.

Criolipoliza este o procedură foarte eficientă de îngheţare și eliminare a țesutului adipos. Această procedură este recomandată sa fie efectuată la un interval de 3-4 săptămâni (niciodată mai devreme), datorită faptului ca pe toată această perioadă se vor observa rezultate ale ședinţei efectuate anterior.

În cadrul unei programări se recomandă folosirea celor 3 proceduri de remodelare corporală,simultan,  pentru eficienţă maximă. Se va începe cu procedura lipolaser care ajută la reducerea  ţesutului adipos (procedură  recomandată de 2 ori pe săptămână), se va continua cu electrostimulare, pentru intensificarea procesului de slăbire ( procedură recomandată de două ori pe săptămână şi se va termina ședinţa de presodrenaj care stimulează drenajul limfatic ajutând la detoxifierea organismului( procedură recomandată o dată pe săptămână).

Proceduri de remodelare corporală pentru rezultate cât mai vizibile ce pot fi adăugate acestui pachet  : vacuum, tunel infraroşu, endermologie, radiofrecvenţă, cavitaţie, etc.

 

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.