Oferta 1 – Lipolaser, presodrenaj, electrostimulare

Home / Remodelare corporală / Oferta 1 – Lipolaser, presodrenaj, electrostimulare
Oferta 1 – Lipolaser, presodrenaj, electrostimulare

Oferta 1 – Lipolaser, presodrenaj, electrostimulare

Vă oferim un pachet promoțional care include mai multe ședințe astfel: 10 LIPOLASER + 10 PRESODRENAJ + 10 ELECTROSTIMULARE

Preț promoțional: 710 lei

Recomandarea noastră, pentru rezultate vizibile este nevoie de minim 3 proceduri de remodelare corporală. Aceste proceduri de remodelare corporală se aleg în funcţie de importanţa lor şi mai ales în funcţie de zonele ce necesită tratate.
În cadrul unei programări se recomandă folosirea celor 3 proceduri, simultan, pentru eficienţă maximă. Se va începe cu procedura de lipolaser care ajută la reducerea ţesutului adipos (procedură recomandată de 2 ori pe săptămână), se va continua cu electrostimulare, pentru intensificarea procesului de slăbire ( procedură recomandată de două ori pe săptămână şi se va termina sedinţa cu presodrenaj care stimulează drenajul limfatic ajutând la detoxifierea organismului( procedură recomandată o dată pe săptămână).
Proceduri de remodelare corporală pentru rezultate cât mai vizibile ce pot fi adăugate acestui pachet : vacuum, tunel infraroşu, endermologie, radiofrecvenţă, cavitaţie, etc.

 

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.