Oferta 5 – Endermologie + Tunel infrarosu + Electrostimulare + Presodrenaj

Home / Remodelare corporală / Oferta 5 – Endermologie + Tunel infrarosu + Electrostimulare + Presodrenaj
Oferta 5 – Endermologie + Tunel infrarosu + Electrostimulare + Presodrenaj

Oferta 5 – Endermologie + Tunel infrarosu + Electrostimulare + Presodrenaj

Vă oferim un pachet promoțional care include mai multe ședințe astfel: 10 ședinte ENDERMATOLOGIE + 10 ședinte TUNEL INFRAROȘU +10 ședinte ELECTROSTIMULARE +10 ședinte PRESODRENAJ

Preț promoțional: 1050 lei

Pentru rezultate vizibile se recomandă utilizarea a minim 3 proceduri de remodelare corporală. Aceste proceduri se aleg în funcţie de importanţa lor şi mai ales în funcţie de zona ce necesită tratată.

În cadrul unei programări se recomandă folosirea celor 4 proceduri simultan pentru eficienţă maximă. Se va începe cu procedura de împachetare la tunel infraroşu (fiind recomandată de 2 ori pe săptămână) , care ajută la accelerarea metabolismului pentru arderea rapidă a grăsimilor şi pregătirea pielii pentru procedura de endermologie, procedură ce îmbunătățește semnificativ aspectul pielii și reduce în mod vizibil surplusul de grăsime din cele mai problematice zone ale corpului, se va continua cu electrostimulare, pentru intensificarea procesului de slăbire ( procedură recomandată de două ori pe săptămână şi se va termina sedinţa cu presodrenaj care stimulează drenajul limfatic ajutând la detoxifierea organismului( procedură recomandată o dată pe săptămână).

Proceduri de remodelare corporală pentru rezultate cât mai vizibile ce pot fi adăugate acestui pachet  : vacuum, tunel infraroşu, radiofrecvenţă, cavitaţie, radiofrecvenţă, etc.

Scrie un mesaj

Your email address will not be published.